SPÔSOBY A TECHNIKY GRILOVANIA V KERAMICKOM GRILE

GRILOVANIE

Grilovanie vám zaručí rýchle, chutné a konzistentné výsledky. Použitie vysoko kvalitného uhlia zaistí rovnomerné pečenie a neprekonateľnú chuť vo všetkom čo pripravujete od hamburgerov až po mäso so zeleninou.

PRUDKÉ PEČENIE

Tento spôsob prípravy je najobľúbenejší, pretože iba pri vysokej teplote pripravíme poriadky kus dobrého steaku ktorý prináša neuveriteľnú farbu a chuť aká vás len napadne. Načasovanie je kľúčom k zvládnutiu tejto nie moc náročnej techniky. Kamado Joe gril stačí poriadne rozpáliť aby sme dosiahli správnu teplotu, akonáhle položíte mäso na gril, netrvá to dlho.

POMALÉHO PEČENIE

Šťavnaté a jemné zvnútra, chrumkavé a výborne ochutené na povrchu, to je podstata pomalého pečenia. Bez problémov pripravíme väčšie kusy mäsa, celé kurča, bravčové kolená, ... Využitím silného ale pomalého pečenia vytvoríme dokonalé kuchárske zážitky. Pridaním ovocnej štiepky dosiahneme nezabudnuteľnú chuť

ÚDENIE

Tento spôsob prípravy je vhodný pre pomalé pečenie prí nízkej teplote. Jedinečný tvar a dizajn Kamado Joe grilu udržuje vlhkosť, rovnomerne sa zahrieva a zvoľna pridáva dymovú arómu na potraviny. Samozrejme, že mäso nie je jediné jedlo, ktoré možete pripraviť údením. Všetko od rýb, syrov, zeleniny, môže byť posilnené s komplexnou chuťou po dyme.

PEČENIE

Kamado Joe na drevené uhlie môže upiecť chrumkavý chlieb či pizzu. Keramické steny udržia teplo a jeho kruhový tvar podporuje lepšiu cirkuláciu vzduchu čím vytvára ideálne podmienky pre pečenie.